Over mij

In uw zoektocht naar een geschikte coach, vindt u het ongetwijfeld van belang dat deze over de juiste papieren en de nodige ervaring beschikt. Daarnaast moet er ook een klik zijn en dat vereist eerlijkheid en openheid. Vanuit de cliënt, maar ook vanuit mijzelf als coach. Want hoe kan ik van u verwachten dat u zich openstelt, wanneer ik dit niet zelf doe. Daarom vertel ik u graag iets meer over mijzelf.

Om te beginnen heb ik gedurende mijn loopbaan in verschillende plaatsen in Noord-Nederland en in het buitenland gewoond. Inmiddels woon ik al enige tijd in het mooie Drenthe. Vanuit hier werk ik als zelfstandig interim manager in diverse functies zoals projectmanager, afdelingshoofd, commercieel manager en meer. Dit kan zijn om in een relatief korte tijd brandjes te blussen, maar vaak ook om complete projecten van A tot Z te begeleiden. Dit klinkt wellicht heel technisch, maar het aansturen en begeleiden van mensen komt hierbij ook veelvuldig aan bod. Dat ik daarnaast voor het vak als coach heb gekozen, is dus niet zo vreemd.

Het roer om
Zoals veel andere mensen, liep ik op een gegeven moment tegen een muur aan. Privé had ik een behoorlijk heftig periode achter de rug, maar ook op zakelijk vlak realiseerde ik me dat ik mijn potentie niet optimaal benutte. Ik werd bijna vijftig en de drang om het roer om te gooien nam toe. Ik besloot een coach in de arm te nemen.

In mijn zoektocht naar een coach, legde ik in feite al de basis voor mijn eigen praktijk. Ik zocht iemand die mij op een nuchtere, praktische wijze kon bijstaan. Een gelijkwaardige sparringpartner als het ware. Tijdens deze gespreken bleek al snel dat het helpen en begeleiden van mensen iets was waar ik graag meer mee wilde doen. Het was dan ook mijn coach die me inspireerde om deze weg in te slaan. Niet veel later zat ik in de schoolbanken.

Als gecertificeerd coach help ik mensen op een positieve, pragmatische manier om nog meer uit zichzelf te halen. Daarnaast ben ik nog steeds actief als interim manager. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met me op.